GOLD Saracoğlu Dekor

110 ZİYARETÇİ
  • 110 ZİYARETÇİ
  • : Dekor
  • : Tuzla, Süleyman Demirel Blv. No:46, 48300 Fethiye/Muğla
  • : (0252) 614 55 95
  • : (0252) 614 55 95
  • : (0252) 614 55 95
  • : (0252) 614 55 95
  • : https://saracogludekor.com
  • : [email protected]
  • :
  • Üye Olunan Kurum ve Kuruluşlar
  • : Anafor Müşterisi Anafor Müşterisi
AÇILIŞ - KAPANIŞ 09:00 - 18:00
SERVİS SAATLERİ 09:00 - 18:00
SERVİS YERLERİ MUĞLA
QR KODU

FİRMA HAKKINDA

2011 Yılından bu yana bölgemizde sektörün öncüsü olmakla birlikte 25 yıldır ticaretin içerisindeyiz. Bu 25 yılın verdiği tecrübeyle müşteri politikamız her zaman kusursuz iş, mutlu müşteri olmuştur.

VİZYONUMUZ

Kusursuz iş yaparak müşterilerimizin mutluluğuna şahit olmak

MİSYONUMUZ

Müşterilerimizin talep ettiği ürün veya hizmeti kaliteli malzeme ve titiz işçilikle en verimli şekilde hazırlayarak profesyonel çözümler sunmak.

DEĞERLERİMİZ

Güçlü çözüm ortakları ile çalışarak doğru malzemeyi, müşterimizin talebine en uygun fiyat ve hizmetle sunmak Yaptığımız işin sonrasında da gerekli destek ve hizmeti sunmak Çalışan ve müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimize almak Çevreci ve modern çözümler sunmak Teknoloji ve yeniliklerde her zaman öncü olmak

MUTFAK KAPAKLARI

Mutfak bir evde en çok zaman geçirilen yerlerdendir ve şıklığının yanında işlevsel ve kullanışlı olması gerekir. Zarif bir mutfak dekorasyonu yapmak söz konusu olduğunda en önemli dekorlardan birisi kuşkusuz mutfak kapaklarıdır. Modern çizgisi, sağlamlığı, kalitesiyle dikkat çekici, kolay temizleme özelliği ile zaman tasarrufu sağlayacağınız, profesyonel tasarım ekibimizle modern teknolojiyi kullanarak özenle üretilmiş mutfak kapakları size özel çözümler sunarak sizin tarzınıza ve konforunuza uygun sıradışı özel üretim yapmaktadır.

SUNTA – MDF – MARİN

Çözüm ortaklarımız; Anıl Orman Ürünlerinin; doğru ham madde, kaliteli işçilik ve 22 yıllık tecrübe birikimi, Stil sahibi profesyonellerin tercih ettiği Yıldız Trend, her hayalinizin tasarıma, her tasarımın hayata dönüştüğü yaşayan mekanlara dönüştürmek için farklı ürün gruplarında dekor ve yüzey çeşitliliği, Medelam, yongalam, teknolam, melamin kaplı paneller ile geniş desen ve malzeme kombinasyonlarıyla mobilya ve iç dekorasyon için çok çeşitli uygulama olanakları sunan, sektörün öncüsü Kastamonu Entegre ile eşsiz ürününüzü bulabilirsiniz.

MUTFAK AKSESUARLARI

Dünya çapındaki tedarikçilerimiz sayesinde, mutfaklarınızı modern tasarımı ve her zevke uygun mutfak aksesuarları çeşitliliği ile mutfaklarınızı baştan yaratabilirsiniz. Yılmaz Bronz, geçmiş ve geleneği modern teknoloji ile birleştirip geçmişin çizgilerini geleceğin esintisi ile yansıtan tüm mekanlar için zengin bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kişiye ve projeye özel çözümler üreterek ve siparişe göre özel tasarım yaparak ihtiyacınız olan her mutfak aksesuarını estetik ve işlevsel binlerce ürün üretmektedir. Bugünün müşterilerinin daha zevkli olduğunu iyi bilen System müşterilerinin zevklerine göre, bünyesinde bulunan profesyonel tasarım ekiplerinin geliştirdiği özgün ürünlerle, mutfaklarınızın havasını değiştirmektedir. Mutfak aksesuarları sektöründe doğal malzemelerle ürettiği sağlıklı ve güvenilir malzemelerle kaliteli ve doğru üretim politikası hedefleyen Tomurcuk Porselen, estetik ve şık tasarımları ile yüksek kalite anlayışından ödün vermeden, zengin ürün çeşitliliği ve müşteri taleplerine dayanarak özel üretim yapmaktadır.

RAY

Ev dekorasyonu söz konusu olunca akla ilk gelen evin salonları yani mobilyalardır. Salon dekorasyonu yaparken çözüm ortaklarımız ile birlikte göze hitap eden, farklı ve tarzınızı gösterecek mobilya aksesuarlarına sahip olabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini esas alarak üretimlerini yapan Samet, teknolojik gelişmeler ile birlikte sürekli daha iyiye ulaşma hedefi içerisinde, global pazarda sektörün öncüsü arasında yer almaktadır. Mükemmel mobilya göze hitap etmeli, kullanışlı olmalı ve dayanıklı olmalıdır. Blum size, fikirlerinizi uygulamaya geçirmek için ihtiyaç duyduğunuz mobilya aksesuar ürünleriyle tüm yaşam alanlarında konforunuzu yükseltir. Geniş ürün yelpazesini sahip olan Domodek, İzmir ve Ege Bölgesi’nde kalitesi ve fiyat avantajları ile aranan bir marka haline gelmiştir.

HAZIR KAPAK

Hazır Kapaklar, modern evlerde kullanılan mutfak ünitelerini oluşturur. Ekonomik ve çeşitliliğinin fazla oluşu evinize şıklık katar. Modernizmi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek evlerinize sıcak bir dokunuş katan çözüm ortağımız Kapia, yalın görünümüyle evinizdeki tarzın en etkileyici yansıması olacak.

PARKE GRUBU (LAMİNAT)

Parke ev dekorasyonu, yaşam alanlarımızın kimliğini belirler. Rengi, dokusu, genişliği evinize renk; özel dokuları, ısı ve ses yalıtımı ve dayanıklılığı evinize konfor katar. Parke grubundaki bütün ihtiyaçlarınızı, Bölgenin lider markaları, Artfloor Sun Kastamonu Entegre ve Terraclick ile karşılamaktayız. Özel olarak ayarladığımız deneyimli ustalarımız ile birlikte istediğiniz ölçüde kesim yaparak ihtiyaca yönelik parke modelleri ve renkleri sizler için üretiyoruz.

2011 Yılından bu yana bölgemizde sektörün öncüsü olmakla birlikte 25 yıldır ticaretin içerisindeyiz. Bu 25 yılın verdiği tecrübeyle müşteri politikamız her zaman kusursuz iş, mutlu müşteri olmuştur.

VİDEOLAR

ADRES VE HARİTA BİLGİSİ

ETİKETLER

, , , , , , , , ,

KAMPANYALAR / İLANLAR

Hiç ilan eklenmemiş.

ÜRÜNLERİMİZ / HİZMETLERİMİZ

Hiç ürün eklenmemiş.

FİRMA HABERLERİ

Hiç haber eklenmemiş.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
FİRMAYA E-POSTA GÖNDER
4+9 = ?