Isıtma, soğutma, tesisat ve havalandırma sistemlerinde10 yılı aşkın sektörel tecrübemiz ışığında 2021 yılı ocak ayında kurduğumuz G2M Yapı Malzemeleri Ltd. Şti ünvanlı firmamızla, uygun fiyat politikası, hızlı sevkiyat yeteneği, çözüm odaklı yaklaşımı, geniş ürün çeşidi, zengin stok altyapısı ile sektörde dinamik bir çözüm ortağı pozisyonuyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
16
Çalışan
120
Mutlu Müşteri
315
Ürün

NEDEN G2M TEKNİK?

ETKİN ÇÖZÜM, HIZLI SEVKİYAT

UYGUN FİYATLAMA, ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ, GÜÇLÜ STOK ALTYAPISI

GENÇ VE TECRÜBELİ EKİP

KURUCULAR

MUSTAFA DELİBAŞ

1991 yılı İstanbul Bakırköy doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Avcılar’da tamamlayan Mustafa Delibaş İstanbul Üniversitesi, iklimlendirme ve soğutma  bölümünü bitirmiştir. 2011 yılında çalışma hayatına atılarak sektörde tecrübe edinmiştir. 2021 yılında kendi ortak olduğu G2M Yapı Malzemeleri Ltd. Şti. işletmesini kurmuştur. Evli bir çocuk  babasıdır.

MUHAMMET ALİ KOŞAR

1981 yılı Muğla Fethiye doğumlu olan Muhammet Ali Koşar, ilk ve orta öğrenimini Fethiye’de tamamlamıştır. Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi pazarlama ön lisans ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi işletme lisans mezunu olan Muhammet Ali Koşar, 2004 yılında ısıtma soğutma sektöründe pazarlama odaklı çalışmaya başlamıştır. 2021 yılına kadar aktif şekilde kombi, radyatör, klima ve her türlü ısıtma soğutma ekipmanı satış ve pazarlaması üzerine çalışmasını sürdürür. 2022 yılı başında şu an ortaklığını sürdürdüğü G2M Teknik Yapı Malzemeleri firması ortaklığına dahil olarak sektördeki yürüyüşünü sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.